četvrtak, 20. prosinca 2018.

PRVI POGLED: HELLBOY
Kada je 2008 snimljea posljednja scena filma "Hellboy: Zlatna vojska" izgledalo je da je priča o dječaku iz Pakla završena. Redatelj Del Toro i glavni glumac rekli su zbogom stripovskom junaku. S obzirom na uspjeh i uvjerljivost Del Toro - Perlman suradnje teško je bilo očekivati uskrsnuće odnosno ponovno aktiviranje poznatog filmskog lika. Međutim, ono se dogodilo s potpuno novom ekipom...
Redatelj novog "Hellboya" Neill Marshall  ("Dog Soldiers", "The Descent", "Sudnji dan") izjavio je kako će njegov film biti drugačiji od prethodnih s nekoliko iznenađenja za obožavatelje Hellboya. O kojim iznenađenjima Marshall govori saznate ćemo za nekoliko mjeseci no trailer otkriva kako je David Harbour ("Stranger Things") dobra zamjena za Perlmana. Trailer sugerira humor i akciju - nekoliko scena otkriva i brutalno nasilje. Sve što je potrebno za (barem) dobar film o "Hellboyu".
Marshall je okupio vrlo zanimljivu glumačku ekipu; uz spomenutog Harboura u filmu nastupaju Milla Jovovich, Ian McShane i Sasha Lane ("American Honey").
Premijera filma najavljena je za 12.04. 2019

TRAILER filma možete pogledati OVDJE

Nema komentara:

Objavi komentar