nedjelja, 23. travnja 2017.

PRVI POGLED: THOR RAGNAROK"Asgard is dead" - Hela

U redovitoj godišnjoj dozi Osvetnika red je došao na treći film iz Thor serijala. Thor se nije pojavio u prošlogodišnjem građanskom ratu i s nestrpljenjem se očekuje početak 11 mjeseca kada film dolazi u kina. Redatelj filma je novozelandski fimaš Taika Waititi koji je pažnju ljubitelja filma privukao s otkačenom vampirskom zafrkancijom "What we do in the shadows" i izvrsnom avanturističkom dramom "Hunt fot The Wild People".
Efektan prvi trailer filma (pun pogodak su Led Zeppelini i "Immigrant Song" kao muzička pratnja najavi filma) otkriva da Thor ima vrlo nezgodnog neprijatelja. Saznajemo da ostaje bez zaštitnog znaka te da mora spasiti Asgard i čitavu civilizaciju od uništenja. Glavna prijetnja Asgardu je Hela (neprepoznatljiva, ali, sudeći prema traileru, ponovo izvrsna  Cate Blanchett). Osim Hele, Thor se mora sukobiti i sa starim kolegom s posla - Bruceom Bannerom poznatijim pod imenom Hulk.
Prošlogodišnji post-credits scena Dr. Strangea otkrila je da će Strange biti jedan od protagonista u novom Thoru. Osim Thora u filmu se pojavljuje još jedan osvetnik koji je izbjegao građanski rat - Hulk. Glavna negativka Hela i spomenuti trojac dovoljan je da zaintrigira maštu fanova a to nije kraj. Galerija likova odnosno glumačka ekipa je impresivna
Uz Cate Blanchett, Chrisa Hemswortha, Benedicta Cumberbatcha i Marka Ruffala u filmu nastupaju i Idris Elba, Anthony Hopkins, Sam Neill, Jeff Goldblum, Karl Urban, Tom Hiddleston, Tessa Thomspon, Jaimie Alexander i redatelj filma Taika Waititi. Sve navedeno dovoljno je da možemo očekivati da će "Thor: Ragnarok" zagrijati kino dvorane početkom 11 mjeseca.

GOODTALKING recenziju filma možete pročitati OVDJE


TRAILER:

NOVI TRAILER (23.07.2017) možete pogledati OVDJERecenziju filma možete pročitati OVDJE

Nema komentara:

Objavi komentar