utorak, 11. travnja 2017.

PRVI POGLED: ATOMIC BLONDE
Krajem sedmog mjeseca kino život započet će  "Atomic Blonde", film koji promovira Charlize Theron u žensku kombinaciju Jamesa Bonda i Johna Wicka (glumica je akcijsku pripremu za film odradila upravo tijekom snimanja drugog John Wicka u društvu Keanu Reevesa). Nisu glumičine pripreme jedina poveznica između John Wicka i Atomic Blonde - redatelj filma je David Leitch bivši kaskader, sadašnji redatelj jedan od najzaslužnijih za realizaciju priče o Johnu Wicku te redatelj "Deadpool" nastavka.
Priča filma kaže otprilike ovako - Atomska plavuša iz naslova je Lorraine Broughton agentica britanske tajne službe koja tijekom Hladnog rata odlazi na misiju u Berlin. Cilj je otkriti ubojicu agenta MI-6 te pronaći listu dvostrukih agenata....
Traileri otkrivaju žestoke akcijske scene, Charlize Theron u opasno atraktivnoj ulozi tajne agentice koja upotrebljava tisuću metoda kako bi likvidirala protivnike (između ostalih u igri su i visoke pete kao smrtonosno oružje). Theron izgleda izvrsno u glavnoj ulozi kako u akcijskim scenama tako i u trenucima upoznavanja sa Sandrine (tumači je Sofia Boutella - nastupila u posljednjim "Zvjezdanim stazama", ove godine Boutellu ćemo gledati i u novoj "Mumiji"). U filmu glume i James McAvoy i John Goodman. Premijera filma najavljena je za 28.07.

Trailer za "Atomic Blonde" pogledajte OVDJE Nema komentara:

Objavi komentar